Project planner

Services

Met de ruime expertise op de diverse vlakken zal de First line Group u kunnen adviseren in tourmanagement, artiestenbegeleiding, hospitality, planvorming, vergunningstrajecten en alle overige adviezen gerelateerd op het gebied van beveiliging, brandwachten, EHBO , verkeersregelaars en veiligheidscoördinatoren.

Tourmanagement & Artiestenbegeleiding

Artiesten beveiliging & tourmanagement is een vak apart. Sterker nog, het zijn eigenlijk twee aparte vakken. Artiesten vertrouwen op de diensten van hun tourmanager, maar ook op het veiligheidsinzicht van een beveiliger. Bij First Line Services kunnen we, door onze jarenlange ervaring in dit vak, deze diensten combineren.

Meer informatie

Hospitality

Hospitality is naast veiligheid een van de belangrijkste peilers binnen onze organisatie. De First Line Services ligt voor zichzelf de lat hoog en doen altijd een stapje extra.

Meer informatie

Consultancy in brede vorm

Wij schrijven de plannen, zorgen dat de diverse elementen en diensten bij elkaar komen en zorgen voor de veiligheid bij de uitvoering. Gezien onze portfolio en tevreden relaties zijn wij dan ook graag ook uw partner op het gebied van veiligheid.

Meer informatie

Een selectie uit onze projecten