Project planner

Fire

Alle Fire specialisten van First line Fire voegen waarde toe aan het veiligheidsbeleid van uw organisatie, waarbij kwaliteit en service geen toeval zijn maar het resultaat van overeengekomen afspraken.

Al onze mensen beschikken ook over de benodigde middelen zoals AED’s, brancards e.d. om zo de beste evenementenhulpverlening te bieden en al onze brandwachten hebben een ruime ervaring bij de brandweer en beschikken uiteraard over de juiste papieren en zijn bekend met de regelgeving rondom televisiestudio’s en evenementen.

Brandwachten

De brandwachten van First line Fire voegen waarde toe aan het veiligheidsbeleid van uw organisatie, waarbij kwaliteit en service geen toeval zijn maar het resultaat van overeengekomen afspraken. Alle preventieve maatregelen leveren op alle fronten waarde op.

Meer informatie

Medisch personeel

First Line EHBO’ers worden aangesteld vanuit ons vaste poel met leveranciers. Zij in het bezit van de juiste certificering en worden daarop ook geregeld gecontroleerd op de geldigheid en verloop van de diploma’s. Wij beschikken over een groot bestand en kunnen hier landelijke dekking in garanderen. Ad-hoc, op-en afschaling wij zijn uw partner om hierin mee te denken.

Meer informatie

Een selectie uit onze projecten