Project planner

Security

First Line Group is de meest ervaren en gespecialiseerde aanbieder van media beveiliging, evenement beveiliging en crowd management.

Met een totaal dienstenpakket, variërend van planvorming, evenementenbeveiliging, crowd control, studiobeveiliging, objectbeveiliging, media/pers beveiliging, K9 hondenbewaking en persoonsbeveiliging biedt First Line Security altijd een passende oplossing voor iedere opdrachtgever.

Planvorming

Wij vinden dat een goed plan de basis van een geslaagd evenement is en dit helpt om in te spelen op wat we niet kunnen en willen plannen. Een goed uitvoerbaar plan heeft aandacht voor de kritische zaken en oog voor details.

Meer informatie

Evenementenbeveiliging / -beveiliger

Een event security officer (ESO) is een beveiligingsmedewerker die assisteert bij de beveiliging van publieksevenementen. De taak van First Line Security die zich gespecialiseerd heeft in evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten en andere evenementen, en zorgen dat ongeregeldheden niet uit de hand lopen.

Meer informatie

Crowd Control

Crowd control kan worden gezien als het beperken van ongewenst groepsgedrag. Voorbeelden hiervan kunnen worden gezien rondom voetbalwedstrijden of andere grote sportevenementen, of bij grote festivals en popconcerten, maar ook op drukke publieke plaatsen. De planning vooraf die zich richt op crowd control staat bekend onder de term crowd management.

Onze profilers beschikken over deze discipline en hebben de opleiding SDR genoten in Den Haag.

Meer informatie

Studiobeveiliging

De ruime ervaring binnen onze groep beveiligers zal ervoor zorgen dat uw productie rustig en veilig op dat gebied zal verlopen. Met de term hands on zeggen we genoeg dat we met u meedenken en ook een verlengstuk kunnen zijn van uw productie. Wij doen dit als een 2e natuur en beseffen dat de veiligheid achter de camera’s een andere is als in de spotlights.

Meer informatie

Security-Host/Objectbeveiliging

First Line Security ziet een Security-host of hostess als integratie tussen een reguliere objectbeveiliger, een receptioniste en een gastvrouw. De Security-host is in het bezit van de wettelijke beveiligingspapieren en is tevens opgeleid in het Hostmenship zodat de mensgerichte dienstverlening prima tot zijn recht komt.

Meer informatie

Media/Pers beveiliging

Steeds vaker krijgt de media te maken met externe factoren die hun werk (kunnen) beïnvloeden. Dit is vooral het geval wanneer men verslag doet van (maatschappelijk) gevoelige onderwerpen maar ook bijv. op locaties waar grote groepen mensen aanwezig zijn. Onze opdracht is om dit te voorkomen en/of tijdig te handelen.

Meer informatie

K9 Hondenbewaking

Bewakingshonden assisteren bij de dagelijkse bewaking of bij het optreden van de beveiliging. Beveiligingshonden zijn afgericht om agressief te reageren op commando. Voor drugs- en veiligheidscontroles worden speurhonden drugs en speurhonden explosieven gebruikt.

Meer informatie

Persoonsbeveiliging

Bij First Line Security start persoonsbeveiliging altijd met een risicobeschouwing. De risicobeschouwing heeft vooral tot doel om de risico- realiteit te schetsen, zonder omhaal, overdrijving of onderschatting. Daarbij wordt ingegaan op 2 categorieën: enerzijds de reguliere risico’ en anderzijds de risico’s die persoonsgebonden zijn.

Meer informatie

Een selectie uit onze projecten